Tápai Szabina és Kucsera Gábor

Szakíthatott Tápai Szabina és Kucsera Gábor

Bulvár

A sportoló házaspár ismerősei szerint tönkrement Tápai Szabina és Kucsera Gábor házassága.

Frissítés, 2023.02.02.

Tíz év után válik a Tápai Szabina-Kucsera Gábor álompár, megcsalás is volt a háttérben

 

A Blikk úgy tudja, a házasok az egymás iránt érzett szeretet és közös gyermekeik miatt mindig próbálták megmenteni a házasságukat, ám a sokadik próbálkozás után elfáradtak, és úgy döntöttek, külön utakon folytatják.

A házaspárhoz közel álló barátok azt mondják, már nem is élnek együtt, Kucsera elköltözött otthonukból.

Tavaly nyáron jelentkeztek a problémák, dolgoztak rajta, de nem tudták megoldani. Gábor már korábban elköltözött a Veresegyházán található közös házból, bár van, hogy valamiért ott kell lennie. Noha nem egy harmadik fél miatt mentek szét, de nem kizárt, hogy valamelyikükre azóta már rátalált a szerelem is

– mondta a lapnak az ismerős. A Blikk megkereste a házaspárt, de Kucsera Gábor tagadta, hogy elváltak volna.

Másfél éve hoztunk egy döntést, hogy nem adunk közös interjút, és a közösségi oldalainkon sem posztolunk közös képeket, a gyerekeket sem mutatjuk. Éljük szépen az életünket, és együtt vagyunk

mondta, annak ellenére, hogy egy másik barátjuk is úgy nyilatkozott, tönkrement a házasságuk, mert nagyon régóta problémáik voltak, már a harmadik gyermekük születése előtt is, de bíztak abban, hogy mindent meg tudnak beszélni. Azonban hiába harcoltak, nem így lett.

A világbajnok kajakos Kucsera Gábor és a volt kézilabdázó Tápai Szabina 15 évvel ezelőtt találkoztak egy edzőtáborban. 2013-ban házasodtak össze, három gyermekük született.

Úgy tűnik, ez eddig nem az álompárok éve. Néhány napja derült ki ugyanis, hogy Kulcsár Edina és Szabó “Csuti” András is válófélben van, mégpedig egy Edinánál hat évvel fiatalabb rapper, G. w. M. miatt. Győzike fogalmazta meg a legmarkánsabb véleményt ezzel kapcsolatban:

“Nincs is jobb a cigány kolbásznál!” – itt a legkeményebb reakció Kulcsár Edina új szerelmére

Fotó: Facebook/tapaiszabinaofficial