Tóth Andi meztelen

Tóth Andi: én antiszociális, befelé forduló ember vagyok

Bulvár

Tóth Andi saját bevallása szerint antiszociális, befelé forduló ember, aki szeret egyedül lenni.

A népszerű énekesnő a nehéz helyzeteket is általában egyedül oldja meg, bár nyilván vannak körülötte olyanok, akikre számíthat, de soha nem vár más segítségére. Az elmúlt években egyre erősebb és sokkal könnyebben túllép a nehézségeken is, mint korábban. Többek között erről is beszélt a Blikknek adott interjújában, ahol persze szóba került Andi szerelmi élete is.

Sosem kerestem párkapcsolatot, mindig nagyon jól elvoltam egyedül, a szerelembe – mind a kettőbe – valahogy belecsöppentem. Aztán kicsöppentem belőlük. A legjobb formámat mindig egyedül hoztam, és nagyon szeretném megtartani ezt a jó szokásomat, főleg most, hogy ennyire beindult a zenei életem

– nyilatkozta az énekesnő, aki rengeteget dolgozik, de mindig igyekszik, hogy jusson ideje egy kis pihenésre, lazításra is, amikor elmerenghet az élet értelméről, vagy olvashat egy kicsit.

Andit egyáltalán nem erről az oldaláról ismerheti a közönség, inkább a provokatív énjével találkozni a közösségi médiában és a címlapokon. Provokáló képeivel azonban elmondása szerint semmit nem szeretne üzenni, amikor káromkodik vagy megoszt egy szexi fotót, azt csak a maga kedvéért teszi. Bár végiggondolja, hogy szükség van-e erre, de aztán úgy dönt, “ki nem sz*rja le, majd kiposztolja”.