Majka

Saját lakást és kocsit is kapnak Majkától a fiai

Bulvár

Bár még csak kisgyerekek, már most gondoskodott fiai jövőjéről Majoros Péter. Elkapatni őket azonban nem fogja.

Két gyermeket nevel a legnagyobb békességben és boldogságban Majka és Hajni, akik nem akarják elkényeztetni Mariánt és Olivért, de a jövőjükről már most gondoskodnak. A rapper nem tagadja, számára fontos a pénz, az anyagi a biztonság, így a gyerekei jövőjével kapcsolatban időben cselekedett, hogy legyen majd hova kirepülniük – írja a Blikk a BIZness című podcastben elhangzottak alapján, amit a Story szemlézett elsőként.

A gyerekeimnek nagyon régen elintéztem, hogy mindkettejüknek legyen egy lakása, kapnak egy autót, és majd beszállok, ha szeretnének társként vállalkozni valamit. De azt nem szeretném, hogy felépítek valami birodalmat, ami majd átszáll rájuk. Vagy hogy azzal szembesüljek fent, amikor lenézek – vagy lentről, amikor felnézek –, hogy olyanná váljanak, mint a környezetemben egy-két annyira jól élő csemete, akiknek mindenük megvolt, és akiknek gyakorlatilag fogalmuk sincs az értékről, az értékrendről

– mondta Krisán Lászlónak a BIZness című műsorban Majka, aki rengeteget dolgozott az elmúlt húsz évben, hogy most ott tarthasson, ahol, bár sosem volt annyira határozott, cél- és sikerorientált, mint amit az eredményei mutatnak. Ösztönös embernek tartja magát, mindig a szíve szava alapján döntött.

Elárulta azt is, nem akar már sokáig dolgozni, mert már nincs kedve hétfő reggel úgy felkelni, hogy napi 12 órás munka vár rá.