Simsik Cynthia halála

“Cynti tulajdonképpen egy cseléd volt abban a lakásban” – megszólalt az elhunyt kézilabdázó édesapja

Ország

A DVSC korábbi kézilabdázója, a 31 éves korában elhunyt Simsik Cynthia édesapja nárcisztikus férfinak ismerte meg lánya párját.

Az RTL Híradónak elmondta, veszekedések, pofonok és féltékenység előzte meg lánya, a 31 éves Simsik Cynthia kézilabdázó meggyilkolását, akit szerinte az utóbbi időben cselédként tartott maga mellett a férfi, akit őrizetbe vettek emberölés gyanúja miatt.

Cynthia édesapja szerint az utóbbi időben egyre több volt a probléma lánya és párja között.

Cynti tulajdonképpen egy cseléd volt abban a lakásban, a gyermekekre ügyelt, főzött, takarított, így voltak leosztva a kártyák

– nyilatkozta Simsik Tibor, aki úgy tudja, a férfi korábban bántalmazta is a lányát, akinek semmit nem engedett féltékenysége miatt.

A rendőrség kedden reggel közölte, hogy halálokozás és hullagyalázás ügyében indítottak nyomozást Simsik Cynthia ügyében. A volt kézilabdázót már napok óta keresték, nagymegyeri otthonában végül egy műanyag zsákba tekerve találták meg holttestét. Volt élettársa akkor azt mondta, Cynthia felakasztotta magát, amikor pedig rátalált, megijedt, ezért fóliába csomagolta a holttestet.

Cynthiának korábbi kapcsolatából egy 9 éves kisfia, tragikus véget ért kapcsolatából pedig egy 4 éves kislánya is született, mindkettőjüket szeretné örökbefogadni a volt kézilabdázó családja.