Kabát Péter a focis gázsijáról: “Ha nem vagyok annyira hülye, akkor életem végéig megvagyok”

Bulvár

Nem herdálta el focistaként keresett pénzét Kabát Péter, vigyáz arra, amit a magyar válogatott labdarúgójaként megkeresett.

Bár manapság már nem a focipályán, hanem a tévében látni Kabát Pétert, számára mindig a futball lesz az első. Jelenleg is sportkoordinátorként dolgozik az Újpestnél és szeretné, ha úgy is emlékeznének rá, mint focistára, nem pedig mint egy celebre. Erről a Mutasd magad című műsorban, Ágai Kis András podcastjában beszélt, szavait a Blikk írta meg.

Én úgy szeretnék megmaradni az emberek emlékezetében, mint egy labdarúgó. Nekem első a foci és az Újpest. A tévézés csak egy hobbi. Ez egy olyan kiegészítő dolog, amiben jól érzem magam

mondta Kabát Péter, aki aztán elárulta azt is, hogy amit a labdarúgói karrierje során megkeresett, soha nem herdálta el.

Ha nem vagyok annyira hülye, akkor életem végéig megvagyok. (…) Sokan nem tudják rólam, hogy én ilyen alapos vagyok. Nagyon vigyázok arra, amit megkerestem.

Kabát jelenleg sportkoordinátor az Újpestnél, összekötőkapocs a vezetők között és segít népszerűsíteni a klubot iskolákban, különböző eseményeken. A tévézést is szereti, a Nyerő párost Sebestyén Balázzsal kifejezetten élvezi, és szívesen részt venne még egy Sztárboxban is, annak ellenére, hogy úgy kiütötték, hogy alig tért magához.