Szeged, nyári gyerek tábor, tábor, nyári tábor, Agóra, nyári szünet

„Hívj meg egy táborba!” – új kezdeményezést indított útjára a szegedi Agóra

Helyi hírek

A Szent-Györgyi Albert Agóra munkatársai – a Százszorszép Gyermekházban folytatott munkát is beleértve – több mint 30 éve minden nyáron táborok sokaságát szervezik és valósítják meg a környékbeli gyerekek nagy örömére, melynek köszönhetően nyaranta több mint 2000 fiatal táborozik az intézmény szervezésében és szerez felejthetetlen élményt magának. 

A tapasztalatok azonban azt mutatják, hogy a családok egyre súlyosbodó anyagi terhei miatt kevésbé engedhetik meg maguknak, hogy gyermekeiket befizessék akár csak egy vágyott táborra  is. Ezért indította útjára a „Hívj meg egy táborba” című kezdeményezést az Agóra.

Az intézmény most arra kéri partnereit, a támogató felnőtteket, a cégeket, a magánszemélyeket és szervezeteket egyaránt, hogy hívjanak meg egy gyermeket egy táborba.  Egy olyan gyermeket, akinek nagy élmény lenne részt venni a Szent-Györgyi Albert Agóra egyik szaktáborában, a szüleinek pedig nagy segítség, hogy egy hétig minőségi programok között, inspiráló környezetben, biztonságos helyen tudhatják gyermeküket.

Az ajándéktábor részvételi díja egységesen 30.000 forint/fő. A részletekről pedig ide kattintva tájékozódhat.

(agoraszeged.hu)

Fotó: Frank Yvette