Nagy Feró

Nagy Feró koncertet ad Sándorfalván

Helyi hírek

Ahogyan arról a Szegedi Nap is beszámolt, a Sándorfalvi Ipartestület idén 100 éves, a jubileum alkalmából pedig egy olyan rendezvényt szerveznek, amire a helyi lakosságot és a környező településeken élőket is ünneplésre hívják. A programon főzőverseny, kirakodóvásár és zenei fellépők is lesznek. Mint néhány napja kiderült: Nagy Feró lesz a sztárfellépő.

A “8 óra munka” című sláger előadója május 4-én fog fellépni a Sándorfalvi Kastélykertben. A Sándorfalvi Ipartestület a Facebook-oldalukon hétről-hétre leplezte le a rendezvényre érkező zenészeket és táncosokat, a teljes program pedig mostanra rajzolódott ki. A rendezvényen fellép például a helyi Budai Sándor Citerazenekar, a Suhancok Néptáncegyüttes, a Kiss Mátyás Néptáncegyesület, Dóka Attila és Kovács Sára, Nagy Feró után pedig DJ Matesz fogja zárni az estét.

Gazdag lesz tehát a zenei felhozatal, azonban nem csak a színpadon fognak zajlani az események: a Sándorfalvi Piactéren főzőversenyt szerveznek, kirakodóvásáron lehet majd nézelődni és szakmai kiállítók standjait is meg lehet tekinteni. A jubileum alkalmábol egy múzeumi tárlatot is berendeznek a Kastélyban “Iparos Kiállítás” néven, amely amellett, hogy az Ipartestület 100 éves múltjából is mutat be részleteket, Hoffmann László országos hírű épületgépész szakmához kapcsolódó régiségeit is tartalmazza! A műtárgyak egyenesen egy budapesti kiállításról érkeznek majd Sándorfalvára.

Nagy Feró koncertet ad Sándorfalván

“Sándorfalva Város és az IPOSZ – Ipartestületek Országos Szövetsége támogatásával sikerült országos szintűre emelni a rendezvényt! A Sándorfalvi Ipartestület csapata sokat dolgozott a rendezvény megszervezésével. A fő motivációnk az volt, hogy adjunk valamit a lakosságnak, mert ha belegondolunk, ők adnak munkát a vállalkozóknak, így nekik is köszönhető az, hogy Sándorfalván ilyen sok és komoly vállalkozás működhet! A vásári forgatagba van még hely, szívesen fogadunk jelentkezőket!” – nyilatkozta Jenei Csaba, a Sándorfalvi Ipartestület elnöke.

Bővebb információk: www.sfipartestulet.hu

(Sándorfalvi Ipartestület)

Fotó: archív