Ibolya Csenge soros megafon

Egy hónap alatt majdnem 150 millió forintot vert el a Megafon Magyar Péter lejáratására

Ország

Komoly bajt szimatolhatnak a Fidesz agytrösztjei, amióta Magyar Péter kitálalt a Partizánnak, majd egyes mérések szerint még meg sem alakult pártja lassan az ellenzék vezető erejévé vált.

A Telex nézett utána, hogy a látványosan megszaporodó megafonos videókra mennyit költött a kormány a Facebookon az adófizetők pénzéből. A Meta adatai szerint a Megafon propagandistái március 10. és április 8. között 143 645 512 forintot égettek el összesen 206 szponzorált poszttal. Ennél intenzívebb és drágább kampányt csak a 2022-es választás előtti időszakban láthattunk.

A posztok legnagyobb része Magyar Pétert gyalázza, kisebb részben az ellenzék többi pártját és Brüsszelt támadja. Bohár Dániel posztjainak népszerűsítésére közel 35 millió forint ment el, ráadásul Bohárt meg is szívatta Márki-Zay Péter, miután nyilvánosságra hozta a vele készült telefoninterjú teljes verzióját, amiből Bohár ffontos részleteket vágott ki.

Ez az öt megafonos csatorna került a legtöbbe az adófizetőknek

• Bohár Dániel (34  763  765 Ft, 45 hirdetés)
• Trombitás Kristóf (19  640  294 Ft, 27 hirdetés)
• Deák Dániel (18  571  573 Ft, 30 hirdetés)
• Szarvas Szilveszter (18  410  452 Ft, 32 hirdetés)
• Apáti Bence (17 735  277 Ft, 23 hirdetés).

A képen “Sorosék” társaságában a szintén megafonos Ibolya Csenge látható.

Eközben Magyar Péter

A magyar közélet tematizáláását a Fidesztől elorozó férfiú már gőzerővel keresi azon független polgármester- és képviselőjelölteket, akik úgy látják, hogy azonosulni tudnak a Talpra Magyarok Közössége és a TISZA párt céljaival és víziójával.

Önéletrajzot és egy rövid koncepciót vár a településük és hazánk kapcsán az onkormanyzat@talpramagyarok.hu email címre.

Állítása szerint az európai parlamenti képviselői pályázatukra kevesebb mint két nap alatt 538 kiváló pályázat érkezett. Ezek feldolgozása jelenleg is zajlik. Legkésőbb április 16-án indítják a nyílt szavazást, amelyen keresztül minden magyar ember beleszólhat a TISZA Párt európai parlamenti listájának összeállításába.

Véleménycikk:

Tégláról téglára