Jólvanezígy

Csokkerék retteghetnek, indul a Fidesz “fiatalos” Youtube-csatornája

Ország

Új, “keresztény, nemzeti-liberális ideológiákat erősítő”, közéleti-politikai fókuszú YouTube-csatornát indítanak Köztér néven az EP- és önkormányzati választások előtt – írja a HVG360.

Az új fideszes csatorna a lap értesülései szerint főleg a 30 év alatti fiatal, bizonytalan szavazókat igyekszik majd megszólítani, amolyan ellensúlyként a rendkívül népszerű, kormánykritikus Jólvanezígy (Nagy Ádám és Szabó Márton “Csoki”) és a Gulyás Márton-féle Partizán mintájára.

A projekt ötletgazdája és arca a Fidelitas volt budapesti elnöke, Kurucz Dániel, akinek eddigi filmes projektjei bőkezű közpénztámogatást kaptak minisztériumi forrásokból, állami céges szponzorkeretből. Az első adásba a színművész Reviczky Gábor érkezik, de később felbukkanhat Szijjártó Péter is.

Debrecenbe jön a JÓLVANEZÍGY csapata, különkiadással készül Csoki és Ádám

Eddig rendre befürödtek

A Fidesz elöregedett kádercsapatát nem képes ellensúlyozni a Fidelitas és a papagájkommendóként működő, közpénzből kitömködött Megafon, így ismét próbálkoznak. Kudarc lett a PestiTV, a 888.hu-ra már alig emlékszik valaki, három év alatt sem ért el átütő sikert a Rákay Philip-féle jobboldali Partizán, azaz a Patrióta YouTube-csatorna, így most az EP-, illetve önkormányzati választási kampányra időzítve megint jön valami új.