Két baleset is történt egy hajdú-bihari útszakaszon, szinte hajszálra ugyanazon a helyen

Rendőrség

Több baleset és tűzeset adott munkát a katasztrófavédelmiseknek kedden.

Egy kamion egy teherautóval ütközött össze Hajdúnánás közelében, az M3 autópályán, kedden délben. A kisteherautó az árokba borult. A hajdúnánási hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egység átvizsgálta a járműveket és áramtalanította azokat. A balesettől pár száz méterre egy másik baleset is történt. Ott egy kamion és személyautó ütközött össze. A hajdúnánási tűzoltók ott is elvégezték a műszaki mentési feladatokat. A mentőszolgálat a két baleset miatt két embert szállított a kórházba.

Egy szárítógép füstölt egy családi ház fürdőszobájában a debreceni Elek utcában. A város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik egy vízsugárral oltották el a lángokat.

Kedd délután foltokban égett a nádas százötven négyzetméteren Hajdúhadházon, a Botond utcában. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltó egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Háromezer négyzetméteren égett a gaz és avar Hajdúhadházon, az Epres utcában. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók vonultak oda is. Az egység egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltotta el a tüzet.

Egy tízméteres fa egyik hatméteres ága borult egy disznóólra Konyáron, a Béke utcában. A berettyóújfalui hivatásos és a konyári önkéntes tűzoltókat riasztották, akik létrán át motoros láncfűrésszel távolították el az ágat.

A nádas égett Nagykerekiben, a Rákóczi utcában, kedd délután. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal és egy vízsugárral oltotta el a tüzet.