Keresik Debrecen arcait

Helyi hírek

Keressük a háttérben tevékenykedő, elismerésre méltó embereket! Az idei Adventen a debreceni közösségek mögött álló embereké lesz a főszerep a belvárosi épületfestésen: azoknak a Debrecenhez kötődő személyeknek a fotóiból és történeteiből készül válogatás, akik a környezetünkben munkálkodnak, és talán nem is sejtik, milyen nagy hatással vannak az életünkre, mindennapjainkra.

Olyan egyéniségeket keresünk, akik valamilyen módon hatottak ránk, és előremozdították az életünket, akiken keresztül meg tudjuk élni a közösséghez tartozást, és akik meghatározzák azt az eseményt vagy környezetet, mely összefog minket.

Keressük a tanító nénit, a szotyiárust, a buszsofőrt, a professzort és mindenkit, aki meghatározta Önt és meghatározza a közösségünket. 

Önnek is eszébe jutott valaki? Van egy kedves története? A jelölt személyt és a hozzá kapcsolódó személyes történetet vagy indoklást a sajto@foixinfo.hu e-mail címre vagy a www.facebook.com/debreceniadvent oldalra küldött privát üzenetben kérjük elküldeni november 3-áig.

– Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft. –