Szeged, Szegedi Szabadtéri Játékok, Stahl Judit, Szabadtéri Szalon, Ezeregy éjszaka, Geszti Péter, Juronics Tamás, Trokán Nóra, Bányaii Kelemen Barna, kultura, színház

Hamisítják a Szegedi Szabadtéri Játékok jegyeit

Helyi hírek

Csalók bukkantak fel a Szegedi Szabadtéri Játékok háza táján: hamisítás gyanúja merült fel az Ezer éjszaka című előadás jegyeivel kapcsolatban – figyelmeztettek a rendezvény szervezői.

Péntektől jövő vasárnapig hat alkalommal játsszák a Szegedi Szabadtéri Játékokon Geszti Péter, Monori András és Tasnádi István új musicaljét, az Ezer éjszakát. Mind a hat este telt házas.

Jövő héten tartják az Ezeregy éjszaka musical ősbemutatóját a szegedi Dóm téren

A Szegedi Szabadtéri Játékok felhívják minden leendő néző figyelmét, hogy a Fesztivál területére csak hivatalos jegyértékesítők, azaz a Szegedi Fesztivál Jegyiroda, a Játékok honlapja vagy az Interticket jegyeivel lehet belépni, más forrásokból származó jegyekért a Fesztivál felelősséget nem vállal.

Szegedi Szabadtéri Játékok: Ezeregy éjszaka közönségtalálkozó Geszti Péterrel

Kezdőkép: Szeged, Stahl Judit vezette Szabadtéri Szalon keddi vendégei az Ezeregy éjszaka produkció alkotói, művészei Geszti Péter, Juronics Tamás, Trokán Nóra és Bányaii Kelemen Barna voltak.
Fotó: Frank Yvette