Halálos baleset az M5-ös autópályán

Hárman haltak meg egy balesetben az M5-ös autópályán

Helyi hírek Ország Rendőrség

Meghalt az egyik sérült is, ezzel már hárman hunytak el abban az autóbalesetben, amely vasárnap késő este történt az M5-ös autópályán – írtaa police.hu.

A rendőrség adatai szerint egy gépjármű Szeged felé haladt autópályán, amikor Kecskemétnél átrepült a szalagkorlát felett, és egy másik autónak ütközött. Az első információk szerint ketten azonnal meghaltak, később az egyik sérült is életét vesztette – ismertették a rendőrség honlapján megjelent közleményben.

A katasztrófavédelem honlapja nem sokkal éjfél előtt azt írta, hogy négy autó ütközött össze, a balesethez a kecskeméti és a kiskunfélegyházai hivatásos tűzoltók, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálata is kivonult. Az egységek fényárbócot telepítettek a mentéshez.

A helyszínelés idejére a rendőrök lezárták a sztráda Budapest felé vezető oldalát, a járműveket a 90-es kilométernél terelték le az autópályáról.

Az utinform.hu hétfőn reggel negyed hatkor azt írta, hogy a 84-es km-nél a forgalom megindult, de a külső sávot továbbra is zárva tartják!

Nyitókép: Donka Ferenc