Bénázott az igazgató, majd kirúgta a diákot, aki ebből viccet merészelt csinálni

Ország

Bár korábban cáfolták, most kiderült: mégsem maradhat az a diák a kollágiumban, aki mémet csinált a nemzeti színű szalagot rosszul tartó igazgatóról.

A kollégium igazgatója azt állította, hogy nem rúgták ki azt a diákot, aki vicc tárgyává tette őt. Most azonban a diák azt mondja: két héttel az érettségi előtt el kellett hagynia a kollégiumot azután, hogy mémet csinált a kollégium igazgatójáról, aki egy focipálya avatóünnepségen fordítva tartotta egy nemzeti színű szalagot – írja a 444.hu.

A diák kecsup.hu-nak írt egy levelet, amiben leírja, hogy el kellett hagynia az kollégiumot. A kiskőrösi tanuló leírja, hogy miután megtörtént a fenyegetőző elbeszélgetés, ismét megkereste őt az igazgató, és közölte vele, hogy az említett feljelentést nem teszi meg, de a kollégiumi ballagás után (két héttel az érettségi előtt) el kell hagynia az intézményt. A diák végül a testvére albérletébe költözött be, onnan járt be érettségizni.

Valójában hivatalos kirúgás nem történt, papírt sem írattak vele alá, tehát a jogviszony ugyan fennáll, de nem tartózkodhat az intézményben.