Papp László gyerekekkel

“A fideszes képmutatás határtalan!” Földünk megóvásáról posztolnak, miközben akkugyárak épülnek a termőföldjeinkre – ellenzéki reakció

Helyi hírek

Több fideszes politikus is arról posztolt ma a Föld napján, hogy mennyire fontos számukra bolygónk és természeti kincseinek megvédése – mondja Salamon Gergő szombati Facebook-videójában.

A Nép Pártján Mozgalom hajdú-bihari politikusa képmutatásnak érzi, amit a fideszesek művelnek. Itt például Papp László debreceni polgármester láthatjuk a mindig sok lájkot generáló gyerektársaságban:

“Úgy gondolják, a legjobb, amit tehetnek, hogy a jó minőségű magyar termőföldre kínai akkugyárakat építenek” – emlékeztet Salamon, hozzátéve, nagyon nehéz eldönteni, hogy ez képmutatás vagy pofátlanság-e, és amit csinálnak, az nevetséges-e, vagy inkább siralmas.

Kedves fideszes képviselők! Ha valóban fontos számotokra a Föld, és valóban fontos nektek, hogy legyen jó minőségű magyar termőföld, ivóvíz és levegő, akkor nem Facebook-posztokat kell gyártani, hanem be kell menni a parlamentbe, és le kell állítani az összes akkugyárnak az építését

– üzente közösségi oldalán Salamon Gergő.

Fotó: Facebook/Papp László