tűzoltó

Tűz ütött ki a Kisállomás utcában Debrecenben

Helyi hírek

Vasárnap reggel tűz volt Debrecenben, a Kisállomás utcában. Összehordott gallyak és falevelek égtek. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet  – számolt be a megyei katasztrófavédelem sajtóügyeletese. Papp-Kunkli Nóra tűzoltó főhadnagy további eseményekről is beszámolt Debrecenből és a megyéből.
Debrecen környékén maradva egy fenyőfa megdőlt az út felé a debreceni Panoráma úton, ami a forgalmat veszélyeztette, ezért a debreceni hivatásos tűzoltók láncfűrésszel kivágták a fát.

Egy fatárolóban keletkezett tűz Álmosdon, a Balassi utcában. A létavértesi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal a tüzet megszüntették.

Egy kisbusz és egy személyvonat ütközött össze vasárnap délután Hajdúnánás-Tedejen, a Fő utcánál. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók vonultak, akik átvizsgálták a járműveket és áramtalanították a kisbuszt. A busz vezetőjét a mentőszolgálat kórházba szállította. A személyvonaton huszonketten ültek, ők nem sérültek meg, mentesítő járattal utazhattak tovább.

Tűz volt vasárnap este egy ház egyik szobájában Álmosdon, a Balassi utcában. A ház lakóját a rendőrök kikísérték a füstből a létavértesi önkormányzati tűzoltók kiérkezése
előtt. A tüzet az egység egy vízsugárral eloltotta. A mentőszolgálat a ház idős lakóját kórházba szállította füstmérgezés gyanújával.