Curtis

Összeállt Curtis és Dopeman

Bulvár

A dolog érdekessége, hogy korábban mindkét rapper összetűzésbe keveredett már Majkával.

A ripost írta meg, hogy ennek ellenére semmilyen Majka elleni szövetkezésről nincs szó. Curtis és Dopeman régóta ismerik és szeretik egymást, barátok, akik most úgy döntöttek, csinálnak egy közös dalt.

Nem lesz itt rapháború, csak egy dal… Nem szövetkezünk Curtisszel Majka ellen

– mondta Dopeman, akinek akkor romlott meg a kapcsolata Majkával, amikor Majka épp csak ismertté vált hazánkban a ValóVilágos szereplésének köszönhetően és elkezdte zenei karrierjét. Dopeman volt az, aki felkarolta őt, azonban Majka egyszer csak elállt a Dopeman-nel megbeszéltektől. Üzengetni kezdtek egymásnak a sajtóban, majd egy szórakozóhelyen egymásnak is estek. Kapcsolatuk azóta helyrejött, Dopeman-ben pedig semmilyen harag nincs már Majka iránt.

Jóval frissebb történet a Majka és Curtis közötti ellentét. A két rapper azóta sem békült ki egymással, hogy tavaly nyáron úgy döntöttek, végérvényesen megszakítják munkakapcsolatukat és egymás nélkül folytatják zenei karrierjüket.

Most azonban mégis rappertársra talált Curtis. Igaz, csak egyetlen dal erejéig, de Dopeman-nel állt össze, amit a rangidős rapper egy közös fotóval és az alábbi szavakkal jelentett be közösségi oldalán:

Szerintetek csináljunk egy közös dalt? Nyugi már csináljuk.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

DopeMan (@dopemantv) által megosztott bejegyzés