Helló, blökik! – újra kinyílt a miniszterelnök mémesládája

Ország

A helló, illetve viszlát röfik után újabb vírusvideó indult útjára vasárnap, amikor ismét kinyílt a miniszterelnök mémesládája. A Helló, blökik címmel friss adventi imázsvideóban láthatjuk Magyarország „gondoskódó vezetőjét”. Orbán egy furgonnyi kutyatáppal érkezett az ürömi állatotthonba.

Jézus Máriám! Hangzik el a telepen, amikor videós stábjával beállít a miniszterelnök. A szépen koreografált mozgóképen meggyőződhetünk róla, hogy Orbán Viktor nem riad vissza némi videóra vett zsákpakolástól sem, ha a szívek ellágyításáról van szó.

Miután helyi segítséggel kipakolják a zsákokat, ismét az energiahelyzet kerül terítékre. Ahogyan azt egy héttel korábban a virágboltban már megtudhattuk, nehéz a helyzet, de ki lehet bírni ezt a kis kellemetlenséget – érkezik a halvány suggallat azoknak, akik nem tudják, hogyan illik gondolkodni ebben az országban.

Az összeállítás további részében a miniszterelnök megtudja, hogy milyen egy husky, majd  egy rövid körbevezetés után áldott karácsonyt kívánva távozik.

Akinek esetleg kimaradt volna, itt röviden felidézheti, hogy mi újság a röfikkel.

Itt pedig megnézhető a teljes videó 2017-ből, amikor Orbán Viktor nemzeti konzultációt tart Bözsi néninél. Ekkor találkozik a röfikkel.