Minőségi ajándék a fa alá

Ország

Az igazán jó ajándék megmelengeti az ajéndékozott szívét, mert valamit nagyon eltaláltunk vele. Akár mert régóta vágyott rá, akár mert igazán különleges és exkluzív, akár mert tökéletesen passzol hozzá. Vagy a legjobb, ha mindez együtt. Ilyen például egy jól eltalált minőségi táska, ami nem pusztán praktikus kiegészítő, de szintlépést jelent a mindennapok stílusában azáltal is, hogy teljes harmóniában van a szerettünk személyiségével.

Táskák a munkába járáshoz

Üzleti és laptoptáskák

Egy professzionális üzleti táska több praktikusan kialakított rekesszel rendelkezik: külön a laptopnak, külön az A4-es iratoknak-mappáknak, és zsebes megoldással az egyéb holminak, mint a telefon, írószer, tárca, stb.. Férfi és női kivitelben is jó minőségű, márkás táskák közül választhatjuk ki a megfelelőt, akár vízlepergető szintetikus anyagból is, ami minden időjárási viszonyban használható. De a klasszikus bőr aktatáska exkluzív eleganciáját semmi nem tudja felülmúlni, legfeljebb a szintén bőrből készült laptoptartó táska közelíti meg. Ezek alapvetően kézitáskák, ami szintén hozzátartozik az üzleti eleganciához, de praktikus, ha van fel- és lecsatolható vállpántja is, és esetleg bőröndre rögzíthető pántja.

Mappák

Az üzleti táska helyett jó alternatíva lehet egy elegáns irattartó mappa, amennyiben nem kell laptopot magunkkal vinni – hölgyek számára ez például tökéletes kiegészítője a válltáskának. Ebben általában 2 irattartó rekesz található fakkos vagy cipzáras megoldással, továbbá egy külön tároló rész a kisebb holmiknak, de akár egy notebook is elfér benne. Ez szintén sokféle elegáns, minőségi kivitelben és színválasztékban kapható a szintetikus anyagtól a klasszikus bőr mappáig.

Laptophátizsák

Fiatalos, lazább munkahelyi közegben a klasszikus üzleti táska helyett a laptoptartó hátizsák viselése teljesen elfogadott. Ez különösen praktikus, hiszen szabadon hagyja a kezet, így a tömegközlekedés és a kerékpározás is sokkal könnyebb vele, ráadásul anatómiailag is a legegészségesebb módja a súlycipelésnek. Mindenképpen olyat érdemes választani belőle, aminek szivacsos a vállpántja, illetve a hátrésze is, és bélelt rekesze biztonságos védelmet nyújt a laptopnak. Szerencsés, ha ezenkívül mellékrekesszel és zsebekkel is rendelkezik, továbbá a bőrönd húzószerkezetére is ráerősíthető. Némelyik igazán igényes kivitelnél további extraként fül- és fejhallgató kivezetés is található rajta, valamint egyre több minőségi márkánál odafigyelnek az ökológiailag fenntartható, környezetbarát anyagokra és gyártási technológiára.

Táskák utazáshoz

Kozmetikai táska, neszeszer

Egy praktikus kialakítású, minőségi neszeszer a férfiak és nők életét is nagyban megkönnyítheti például egy utazás során. Hogy milyen méret a megfelelő, azt embere válogatja. A tisztálkodó szereknek többnyire elegendő egy közepes méretű, lehetőleg kétrekeszes vagy zsebekkel ellátott puha neszesszer.

Ha viszont már komolyabb sminkkészlettel és bőrápoló krémekkel is számolni kell, az igényes hölgyek számára kincset ér egy kompakt, keményfedeles kozmetikai táska. Ez az önálló „minibőröndként” funkcionáló táska az igazán stílusos megjelenés jegyében akár a bőrönddel harmonizáló szettben is kapható. A bőrönd húzókarjára rögzítve könnyű szállítani, de szükség esetén kézben vagy vállon is hordható. Kívül kemény, belül bélelt kialakítása nemcsak elegáns, de biztonságos tárolást biztosít a kozmetikumok számára. Leszorítós rekeszeiben és cipzáras-hálós zsebeiben az összes pipereholmi praktikusan rendszerezhető, így mindenkor könnyű megtalálni őket.

Bőrönd

Egy kiváló minőségű bőrönd szintén remek ajándék mindazok számára, akik sokat utaznak. A csúcsminőség ismérve, hogy jól védi a benne tárolt holmit, nem sérülékeny, könnyű a súlya, minden irányban mobilisak a kerekei, a húzókarja állítható, kézben is kényelmesen emelhető, belül pedig leszorítópántok és rekeszes-elválasztós kialakítás teszi praktikussá a csomagolást. Ezeknek a kívánalmaknak legmesszemenőbben azok a keményfedeles bőröndök felelnek meg, amelyek a legújabb fejlesztésű ultrakönnyű és szinte törhetetlen polikarbonátból vagy polipropilénből készülnek, a magunk melletti könnyed görgetését pedig a négy bolygókerék biztosítja. A méretválasztásban mindig a személyes utazási szokások a döntőek, de amit mindig érdemes figyelembe venni, az a fedélzetre felvihető mérethatár, aminek az úgynevezett kabinbőröndök felelnek meg. Ha ennél nagyobbra van szükségünk, a közepes mérettől az extra méretekig válogathatunk, vagy akár több darabos bőrönd szettet is vásárolhatunk. Férfiak és nők számára is széles színválasztékból válogathatunk a stílusos megjelenés jegyében. (x)