A képviselőket is karon ragadták a mozgalmas születésnapi bulin Debrecenben

Helyi hírek Sport

Első születésnapját ünnepelte a Mozdulj, Debrecen! mozgalom. A remek hangulatban zajlott ünnepi napra ajándékokkal, zenés és táncos programokkal készültek a mozgalom tagjainak, résztvevőknek. A debreceniek egészségének megóvásáért indult program indulása óta több mint 17000 embert mozgatott meg városszerte, és több mint 800 rendezvényen – tette közzé Papp Csaba képviselő, a program főszervezője.

A mozgalomban 17 ezer debreceni mozgott kedden és csütörtökön, majdnem 2 ezer lakoson végeztünk komplex szűrést. A legfontosabb mégis az, hogy igazi közösségé formálódtak a résztvevők – írja közösségi oldalán Széles Diána alpolgármester.

Nagyon sok lelkes ember összefogásának eredménye a Gondoskodó város program sikere, nehéz lenne valamennyi közreműködő nevét felsorolni. Néhányukat mégis ki kell emelnünk, mert az ő fáradhatatlan munkájuk, határtalan jókedvük és hitük a mozgás testi, lelki pozitív hatásában kiemelkedő, és az egész csapat számára inspiráló.

A programsorozat beltéri gerinctornával vette kezdetét, majd kültéri frissítő tornával, körtánccal és zumbával folytatódott – írja közüsségi oldalán Orosz Aurélia, akit szintén táncba vittek vasárnap.

 

 

Egy éve mozog együtt Debrecen – íme a vasárnapi születésnapi program