Szorcsik Viki

Szakított Szorcsik Viki és Csuti

Bulvár

Nem tartott sokáig a színésznő és az üzletember között kialakult kapcsolat.

Noha a Farm VIP-t új évadát még be sem mutatta a TV2, Szorcsik Viki és Szabó András Csuti forgatáson szövődött szerelme még a műsor indulását sem érte meg – írja a Blikk. Pedig ígéretesnek tűnt a kapcsolat, amibe korábbi sérüléseik miatt mindketten óvatosan vágtak bele. Posztjaik azonban elárulták őket, többször ugyanarról a helyről jelentkeztek be, Viki pedig két héttel ezelőtt elárulta, valóban együtt vannak.

Heti néhány alkalommal, de rendszeresen találkoztak, közös programokon vettek részt, de Csuti még nem mutatta be Vikit a gyerekeinek, úgy érezte, erre még nem áll készen. Edina után volt egy kapcsolata, Ginát a gyerekeknek is bemutatta és azt a hibát még egyszer nem akarta elkövetni, hogy amíg nem biztos a kapcsolatban, a gyerekek elé tárja

– mesélte a kapcsolatukról a pár egyik ismerőse a lapnak. Azt is elmondta, nem tudja, miért döntöttek végül a szakítás mellett, de megerősítette, hogy már nincsenek együtt. Hogy mi lehet a szétválás oka, arról Szorcsik Viki blogbejegyzéséből lehet következtetni.

Amikor találkozol valakivel és azt hiszed minden tökéletes, mert tényleg a szó szoros értelmében annak tűnik, majd alig kell hozzá pár hét és lehull a lepel, aztán meglátod, hogy az az ember, akit megismertél, nyomokban sem tartalmazza már azt a valakit

– fogalmazott a színésznő, amiből arra lehet következtetni, hogy valamiért csalódott Kulcsár Edina exférjében, Csutiban.