Debreceni köztemető halottak napja

Így alakul a DKV menetrendje mindenszentek alatt, a négynapos hétvégén

Helyi hírek

A halottak napjához kapcsolódó négynapos hétvégén a Köztemető meghosszabbított nyitvatartással várja a sírkertbe látogatókat. A megnövekedett utazási igényekhez igazodva és a nyitvatartásához igazodva 2022. október 29. és november 2. között módosul a trolibusz és az autóbusz közlekedés.

Október 29-én, szombaton a Köztemető reggel 07:00 és este 19:00 óra között tart nyitva. A 3-as és az 5-ös trolibuszok az érintett időszakban a Köztemető, főkapuig közlekednek. A trolik szabadnapi menetrend szerint szállítják az utasokat.

Október 30-án, vasárnap a Köztemető reggel 07:00 és este 19:00 óra között tart nyitva. A 3-as és az 5-ös trolibuszok, valamint a 22-es, 22Y-os, 24-es és a 24Y-os autóbuszok ehhez igazodva egyedi menetrend szerint közlekednek. Az ettől eltérő járatok munkaszüneti napi menetrend szerint szállítják az utasokat.

Október 31-én, hétfőn a Köztemető reggel 7:00 és este 20:00 óra között tart nyitva. A 3-as és az 5-ös trolibuszok, valamint a 22-es, 22Y-os, 24-es és a 24Y-os autóbuszok ehhez igazodva egyedi menetrend szerint közlekednek. Az ettől eltérő járatok szabadnapi menetrend szerint szállítják az utasokat.

November 1-én, kedden a Köztemető reggel 7:00 és este 20:00 óra között tart nyitva. A 3-as és az 5-ös trolibuszok, valamint a 22-es, 22Y-os, 24-es és a 24Y-os autóbuszok ehhez igazodva egyedi menetrend szerint közlekednek. Az ettől eltérő járatok munkaszüneti napi menetrend szerint szállítják az utasokat, az Auchan vásárlói járatok nem közlekednek.

November 2-án, szerdán a Köztemető reggel 7:00 és 19:00 óra között tart nyitva. A 3-as és az 5-ös trolibuszok a Köztemető, főkapuig közlekednek. A járatok tanítási időszak, munkanapi menetrend szerint közlekednek.

A temetői járatok egyedi menetrendje hamarosan elérhető a www.dkv.hu oldalon és a TransIT DKV applikáción!

Mindenszentek és Halottak napja idején a megnövekedett forgalom enyhítése érdekében, aki teheti elsősorban a közösségi közlekedés igénybevételével keresse fel a Köztemetőt.

A reptéri járatok az érintett időszakban az érvényben lévő menetrend szerint szállítanak utasokat.  

– DKV –