Kulcsár Edina és G.w.M

G.w.M szerint a férfi dolga, hogy eltartsa a családját

Bulvár

A rapper szerint Kulcsár Edina korábban túl sokat dolgozott, régivágásúnak tartja magát és úgy gondolja, egy férfi dolga, hogy eltartsa a családját.

G.w.M és Kulcsár Edina a Story magazinnak meséltek arról, hogy bár még egy éve sincsenek együtt, sokat változtak egymás mellett. A rapper a fellépései után már nem indul tovább szórakozni a barátaival, helyette siet haza, és a modell is kevesebbet dolgozik üzletasszonyként, már inkább a háttérből irányítja a vállalkozásait, hogy több időt tölthessen a párjával és a gyerekeivel – írja a 24.hu.

Kulcsár Edinával valóban nagyon jól bánik a kedvese, a modell elmesélte, hogy még azt sem engedi meg neki áldott állapota miatt, hogy egy nehezebb szatyrot felemeljen. Kevesebbet is dolgozik, mint régen, amit G.w.M abszolút támogat.

Szerintem nem is volt egészséges az, amennyit ő gürizett. Egy nőnek a párja mellett épp annyit kell dolgoznia, amennyi jólesik neki. A férfi dolga, hogy eltartsa a családját

– jelentette ki a rapper, aki ebből a szempontból régivágásúnak tartja magát. Ő és Kulcsár Edina év eleje óta alkotnak egy párt, első közös gyermeküket várják.