104 kilométeres sebességgel száguldott át egy nyíregyházi lakó-pihenő övezeten

Rendőrség

Nyíregyháza egyik lakó-pihenő övezetében a megengedett 20 km/h legnagyobb sebesség  mellett 104 km/h sebességgel közlekedett egy autós. – közölte a police.hu

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai sebességméréssel kiegészítve közlekedésbiztonsági ellenőrzést végeztek a napokban Nyíregyháza egyik lakó-pihenő övezetében. A rendőrségre több lakossági bejelentés érkezett arról, hogy a lakó-pihenő övezeten az autósok szabálytalanul hajtanak át, amiről a rendőrök a helyszínen győződtek meg.

Az egyenruhások rövid idő alatt több szabályszegés miatt is intézkedtek, de akadt kirívó eset is. A sebességmérő berendezés rögzítette, amint egy járművezető 104 km/h sebességgel hajtott a lakó-pihenő övezetben, ahol a megengedett legnagyobb sebesség 20km/h. A járművezető által elkövetett szabályszegés 300.000 forint összegű közigazgatási hatósági bírság kiszabását vonja maga után.

A helyszínen tapasztaltak alapján a rendőrök a megyeszékhely lakó-pihenő övezeteiben visszatérően ellenőrzik a közlekedési szabályok betartását.

fotó:police.hu