Viharos szél szakította félbe Király Viktor tiszabezdédi koncertjét

Helyi hírek

Hatalmas szélvihar szakította meg a VII. Tiszabezdédi Tarsolylemez Fesztivál műsorát. A viharos szél hirtelen támadt, ezért a koncert résztvevői azonnal menekülni kezdtek. Éppen Király Viktor volt a színpadon, de az utolsó két számot már nem tudta előadni.

Gyerekek, mi volt tegnap Tiszabezdéden?! Úristen, micsoda vihar volt, de gondolom az egész országban. Nagyon sajnálom, hogy nem tudtuk befejezni a koncertet. Az utolsó két dalt nem tudtam befejezni, mert olyan vihar csapott le, hogy már életveszélynek tekintettük. Mindenkinek menekülnie kellett valamilyen formában. – írta Király Viktor az Instagram oldalán

Viktornak az autója is megsérült a viharban, ezért egy helyi vegyesboltban keresett menedéket a vihar idejére. A helyiek közül is sokan szaladtak haza, a hirtelen támadt vihar elől.

Daku Attila polgármester mindenkinek megköszönte a segítséget, aki próbált segíteni legyenek azok vendégek, dolgozók, testületi tagok, rokonok, ismerősök, ismeretlenek, barátok, a fellépők, a biztonságiak, a technikusok, a pirotechnikus vagy helyi lakosok.

Együtt kapaszkodtunk a sátorba, mentettünk, amit tudtunk. A sajnálatos eseményig minden szuper volt, ezért itt szeretném megköszönni mindenkinek, akik az előkészítésben, a műsorokban, a gyerekek felkészítésében, az ellátásban részt vettek, műsort adtak, bemutatót tartottak vagy a főzésben jeleskedtek. – írta a polgármester

Fotó:Facebook/Tiszabezdéd