Nyuszilányból lett kormánybiztost fogadott hivatalában Debrecen polgármestere

Helyi hírek

Papp László polgármester 2022. június 10-én, pénteken fogadta Szabó Tündét, az északkelet-magyarországi gazdaságfejlesztési zóna komplex fejlesztéséért felelős kormánybiztost – számolt be a debreceni önkormányzat.

A találkozón a D2030 Program főbb elemeiről esett szó. A város következő évtizedének fejlesztési stratégiáját a kormány elsőként fogadta el. A program legfontosabb elemei a gazdaság-, oktatás-, közlekedés- és kultúrafejlesztés, valamint egy fenntartható város megteremtése. Debrecen polgármestere bemutatta a folyamatban lévő, illetve tervezett beruházásokat, amelyekkel kapcsolatban a kormánybiztos elismerését és támogatását fejezte ki. Egyetértettek abban, hogy Debrecen fejlesztési tervei az egész régió érdekeit szolgálják. A polgármester és a kormánybiztos egyeztetéseket folytattak a hat megyét magában foglaló északkelet-magyarországi térség vasúti és közúti kapcsolatainak bővítéséről. Az oktatással kapcsolatban Papp László elmondta: Debrecen szeretné a város munkaerőigényét saját képzési kínálata révén kielégíteni.

Szabó Tünde kifejezte reményét azzal kapcsolatban, hogy a jövőben nemcsak a közeli Nyíregyháza országgyűlési képviselőjeként, hanem kormánybiztosként is hatékonyan tud majd együttműködni Debrecen városával.

Tudta, hogy Szabó Tünde 2003-ban levetkőzött a Playboy magazinnak? Itt nézheti meg, milyen szuper teste volt akkor (is) a Fidesz politikusának:

Nézegessen meztelen fotókat Szabó Tündéről!