Berki Krisztián halála

Még nem tudni, milyen sírköve lesz Berki Krisztiánnak

Bulvár

Berki Krisztián felesége és édesanyja még nem döntötték el, milyen sírkövet készíttetnek Berki Krisztiánnak, képtelen erről beszélni.

Egy héttel ezelőtt vettek végső búcsút a tragikus hirtelenséggel elhunyt Berki Krisztiántól, sírjánál még mindig halomban állnak a gyönyörű virágok és koszorúk. Hogy milyen sírkő kerül ezek helyére, még nem tudni, a celeb szerettei lelkileg még nem állnak készen arra a lépésre, hogy erről beszéljenek.

Berki Krisztián édesanyja, Júlia a Borsnak mondta el, hogy vannak már elképzelések, de sem ő, sem Mazsi nincs még lelkileg olyan állapotban, hogy leüljenek egyeztetni a témával kapcsolatban.

Még nem hoztuk meg a döntést, de az biztos, hogy valami gyönyörű, nagy, grandiózus síremléket szeretnénk a fiamnak. Hiszen ilyen illik az ő személyiségéhez. Viszont az az igazság, hogy Mazsival még nem beszéltünk erről, még képtelen vagyok egyeztetni a fiam sírkövéről.

– mondta Berki Krisztián édesanyja. Hamarosan egy hónapja, hogy Berki Krisztián tragikus hirtelenséggel elhunyt, temetésére május 26-án került sor.