Hódi Pamela

Szerencsétlen helyzetbe került Hódi Pamela

Bulvár

Hódi Pamela is szerepel a Drágám, add az életed! új szériájában. Mosolyog, nevet ránk a képernyőről, miközben volt párja nemrég hunyt el.

Hódi Pamela párjával, Tóth Bencével szerepel a vetélkedőben, melynek első adása tegnap került képernyőre. Sok nézőnek úgy tűnhet, mintha érzéketlen volna Pamela, hiszen miközben a családjában éppen Berki Krisztián temetésére készülnek, ő a képernyőn vidáman játszik.  Ám erről szó sincs, hiszen köztudott, hogy ezek a képsorok jóval korábban kerültek rögzítésre – írja a Bors.

A lapnak nyilatkozott Pamela egyik ismerős is, aki elmondta, Berki Krisztián volt párja, közös kislányuk, Natika édesanyja nem tudja, hogy reagáljon most, nem akarja, hogy csalódjanak benne.

Krisztián tragédiája most történt, a műsor felvétele pedig hónapokkal ezelőtt zajlott. Szerencsétlen egybeesés, hogy ezek a képsorok teljesen más jelentéssel bírnak egy ilyen időszakban, mint egyébként. Pamela véletlenül sem akarja, hogy azt gondolják róla a nézők, hogy érzéketlen, így maga sem tudja, hogyan kommunikáljon tapintatosan a műsorról

– mondta az ismerős.

Instagram-oldalán ennyit írt hétfőn röviden és tömören Hódi Pamela a szerepléséről:

Sziasztok,
Pár héttel ezelőtt leforgattunk egy szuper jó tv műsort, amit a mai naptól láthattok 19:50-től a Tv2 csatornán.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tóth-Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés