VV Fanni két nappal eltűnése után videón bukkant fel állítólag

Ország

A VV Fanni meggyilkolásával gyanúsított B. László ügyvédje szerint létezik egy videófelvétel, amin Fanni látható két nappal eltűnése után.

Továbbra is sok a megválaszolatlan kérdés a ValóVilág egykori szereplőjének eltűnésével kapcsolatban, még mindig nem tudni, pontosan mi történt vele 2017 novemberében. Bár sok jel arra utal, B. László felelős Fanni haláláért, de a lány holtteste nem került elő. A csütörtöki tárgyaláson a vádlott ügyvédje, Bálint Roland pedig egy olyan információra hívta fel a figyelmet, ami azt bizonyítja, Fanni két nappal eltűnése után élt.

A védő a 24.hu-nak mondta el, hogy a rendőrségi dokumentumokban van egy feljegyzés, ami arról szól, hogy létezik egy videofelvétel, amin az eltűnése után két nappal VV Fanni látható, épen és egészségesen.

A Novozánszki szülők arról nyilatkoztak a vallomásukban, hogy kettő nappal a lányuk eltűnése után, 2017. november 22-én felmentek Fanni lakására, ahol mindent rendben találtak. Elmondják azt is, hogy az édesapa lement a portára, hogy kérdezősködjön, mire közölték vele, hogy megnézték a biztonsági kamerák felvételeit, és Fanni aznap, délután 4 órakor hagyta el az épületet, egyedül

– mondta a lapnak Bálint Roland. Ezt erősíti a védelem szerint az is, hogy a szülők elmondták, rendben találták Fanni lakását és az is látszott, hogy a kiskutyák nem voltak sem éhesek, sem szomjasak, kutyapiszkot sem hagytak maguk után, tehát valaki gondoskodott róluk Fanni eltűnése után is.

Tény viszont, hogy Fanniról olyan kamerafelvétel is készült november 20-án, amin az látszik, hogy a vádlott B. László ájultan viszi őt a lépcsőházban.

Az ügyben négy hét múlva hirdetnek ítéletet.