Bruti m1 vita

Nagyot ment a köztévében Bruti, a Kétfarkú Kutya Párt debreceni szimpatizánsa

Helyi hírek

Tóth Imre, vagy ahogyan legtöbben ismerik, Bruti képviselte a Kétfarkúakat a közmédia által minden ellenzéki párt számára biztosított öt egész percben.

Bruti így indított:

Nagyon szépen köszönjük, hogy mi is szívhatjuk itt a szabadság levegőjét

– kedzte Tóth, mondta, majd javasolta, hogy mindenki látogasson el az MKKP honlapjára, mert ott van jó pár érdemi dolog.

Ezután el is érkezett a megtervezett rész: Tóth kapott egy telefonhívást a „kicsimnek” illetve „főnökasszonynak” szólított illetőtől, amit felvett, és onnantól fogva azzal foglalkozott.

tudod, az M1-en ben vagyok, ahova be szoktunk jönni rendszeresen, (…) kicsit is meg kell becsülni, (…) vannak itt sokan, mint az oroszok Ukrajnában, (…) szeretnek itt lenni, tök aranyosak, vannak ilyen kameratőrök, meg világosak, nagyon jópofa, nem innen vagyok kitiltva, az a Rádiókabaré

– ilyen és hasonló mondatokkal indított. Ezután csinosnak titulálta a műsorvezetőt, ezt követően pedig kitért a hatósági árra is.

mit vegyél, nem tudom, valami olcsót, vegyél csirke far-hátat, az olcsó, meg olajat, tudod, hatósági áras. Nem kő-, étolaj, meg tankoljál feltétlen. De ha nem kapsz, akkor ne terjeszd, mert azt most ilyen rémhírkeltés, (…) mondd, hogy nem volt kedved tankolni, meg túrót, meg tejet, 1,5-ös, az is benne van

– folytatta.

Az idő lejárta előtt Bruti látványosan meglepődött, majd véget is ért a performansz.