Nagy Alekosz

Alekosz feljelentette Szőcs Renit

Ország

Szőcs Reni nyilvánosságra hozta magánbeszélgetésüket, amit Alekosz annyira nem díjaz, hogy feljelentette az énekesnőt, aki szerinte törvényt sértett.

Szőcs Reni vasárnap közösségi oldalán mesélte el, hogy milyen összetűzésbe keveredett Alekosszal. Az énekesnő leírta, hogy Alekosz először kedvesen próbált közeledni felé. Ismerősnek jelölte őt, amit ő illendően el is fogadott, nem látott ebben semmi kivetnivalót. Később azonban picit tolakodóbban randizni szeretett volna, amire Reni nem reagált, mert szerinte nyilvánvalóan tudhatta Alekosz is, hogy boldog párkapcsolatban él.

Ma reggel viszont minden határt átlépett, amikor korábbi sikertelenségét úgy próbálta megtorolni, hogy alpári stílusban sértegetni kezdett, és ostobának titulált. Nőként kikérem magamnak azt a stílust, amit Alekosz megenged magának! Ráadásul nem csak nőiességemben próbált megalázni, hanem bősz románozásba is kezdett

– írta Reni, és meg is mutatta beszélgetésüket az egykori ValóVilág-sztárral.

Alekosz ezen nagyon kiakadt. A Blikknek mondta el, hogy meglátása szerint az énekesnő megrágalmazta őt, és komoly károkat okozott neki, jogi útra tereli az ügyet, a feljelentést pedig már meg is tette a bíróságon.

Renáta átlépett egy határt, törvényt sértett. Tavaly májusban hívtam őt randizni, azóta egy év eltelt és most úgy állítja be, mintha a visszautasítás miatt ostobáztam volna le, de erről szó sem volt. Én az egyik anyagára, videójára reagáltam, arra vonatkozott ez. Én ezt privátban jeleztem neki. Ott meg volt a lehetősége, hogy reagáljon, de inkább jogsértést bevállalva, nyilvánosságra hozta az üzenetemet, egy privát magánbeszélgetést. Én az ilyet nem tolerálom

– magyarázta Alekosz, aki azt is nehezményezte, hogy Reni követőinek arról számolt be, hogy ő erdélyi magyarságában is megalázta az előadót. A volt villalakó szerint ez egyáltalán nem igaz, nem románozta le Renit. Volt egy korábbi posztja, ahol sok rosszindulatú kommentet kapott egy román férfitól, neki írta azt Alekosz akkor, hogy “egy román már csak tudja”. Szerinte ez lehetett sértő Reni számára, de neki ehhez nem volt semmi köze, összemosta a két dolgot.

Alekosz szerint Szőcs Reni óriási kárt okozott neki, törvénysértés és jogsértés, amit tett, ezért feljelentette őt.

Fotó: Facebook/nagyalekosz1978