“Szánalmas vagy, Kósa Lajos!” – Varga Zoltán kiakadt a Fidesz szórólapján

Helyi hírek

Azt kéri számon fideszes ellenfelén, hogy csak sunyi módszerekkel tud kampányolni, vitázni nem mer vele.

Varga Zoltán, Hajdú-Bihar megye 1 számú választókerületének ellenzéki képviselőjelöltje bemutatta, milyen szórólapokkal igyekszik lejáratni őt Kósa Lajos. Az impresszum nélküli reklámanyagokon Varga alufóliasisasok performansza áll a középpontban, és természetesen Gyurcsány Ferenc is ott áll mögötte.

𝙎𝙚 𝙜𝙮𝙤̋𝙯𝙣𝙞, 𝙨𝙚 𝙫𝙚𝙨𝙯𝙞́𝙩𝙚𝙣𝙞, 𝙙𝙚 𝙢𝙚́𝙜 𝙚́𝙡𝙣𝙞 𝙨𝙚𝙢 𝙩𝙪𝙙𝙨𝙯 𝙩𝙞𝙨𝙯𝙩𝙚𝙨𝙨𝙚́𝙜𝙚𝙨𝙚𝙣. 𝙉𝙚𝙢𝙘𝙨𝙖𝙠 𝙥𝙤𝙡𝙞𝙩𝙞𝙠𝙪𝙨𝙣𝙖𝙠, 𝙙𝙚 𝙚𝙢𝙗𝙚𝙧𝙣𝙚𝙠 𝙞𝙨 𝙨𝙞𝙡𝙖́𝙣𝙮 𝙫𝙖𝙜𝙮!

Míg én a szemedbe mondom, bárhol és bármikor, hogy gazember vagy, hogy nem véletlen a Mr20% ragadványnév, hogy a parlamentben, – ami cimbora, kapaszkodj meg, de a munkahelyed, de ahol csak szökőévente jelensz meg – Debrecen helyett csupán a Csíki sör kocsmai terítése és saját, szánalmas kis bizniszeid gründolása a fontos számodra

– üzente fideszes ellenfelének Varga Zoltán.

De mi is ez az alufóliasisakos ügy?

Egy 2018-as debreceni közgyűlésen Varga Zoltán alufóliasisakkal a fején figurázta ki, hogy az egyik napirendi pont a “bevándorlásszervező Soros-szervezetek elutasításáról szóló határozati javaslatról” való szavazás volt. Alufóliasisakot az összeesküvés-elméletek hívei hordanak bizonyos vélt vagy valós láthatatlan támadások ellen (chemtrail, sugárzás stb.). Varga tehát őket gúnyolta volna ki, de a Fidesz ellene fordította a dolgot.

Egyébként, mint a fotón is látható, Kósa Lajostól sem áll távol a bolondozás.

A DK-s képviselő portálunknak adott interjújában kijelentette, nem bánta meg ezt a mutatványát.