Panel Debrecenben

Csalók járják a debreceni paneleket, és riogatják a nem Fideszre szavazókat

Helyi hírek

Mándi László, Hajdú-Bihar megye 2-es számú választókerületének ellenzéki jelöltje – választóira hivatkozva – számolt be arról a Facebookon, hogy az önkormányzat nevében a panelházakat járják “egyesek”, és azzal kampányolnak, hogy ha nem a Fideszre szavazunk, akkor Putyin elzárja a gázcsapot.

Először is szögezzük le: EZ HAZUGSÁG, egyben hatalmas nagy butaság is. Oroszországgal hosszú távú gázszerződése van Magyarországnak, melyet az oroszoknak különösen érdekükben áll fenntartani, hiszen folyamatos bevételük származik belőle. Nem is kicsi, hiszen bár Orbán Viktor rezsicsökkentést hazudik a magyaroknak, valójában mi fizetjük meg a drága orosz gáz árát

– magyarázza Mándi, majd felszólítja fideszes riválisát, Pósán Lászlót, hogy “azonnal állítsa le ezt a hazugságkampányt”.

Kormánypropaganda Pósán-módra: a “baloldal” debreceni fiatalokat is háborúzni küldene

Megszoktuk már, hogy hülyének nézi az embereket, de ez a mostani konkrétan: RÉMHÍRTERJESZTÉS – teszi hozzá az ellenzéki jelölt. Mándi László azt ígéri, ha tetten érik a Fidesz mellett kampányoló hazudozókat, feljelentést tesznek.