Lékai-Kiss Ramóna és férje külön kasszán vannak

Ország

Hiába házasok, külön kasszán él Lékai-Kiss Ramóna és férje, Lékai Máté.

Mindketten profinak számítanak a szakmájukban, Ramóna az egyik legnépszerűbb színésznő, műsorvezető hazánkban, Máté pedig a kézilabda-válogatott tagja, mindketten kiemelten jól keresnek. Rami a HOT! Magazinnak mesélte el, hogy külön kasszán vannak, sőt, sokáig külön is éltek.

Valahogy úgy alakult már a kezdetektől, hogy külön kasszán vagyunk. De nem lett ez kimondva, csak így van. Sokáig külön is laktunk. Amikor megszületett a gyermekünk, Noé, akkor költöztünk össze. A kórházból gyakorlatilag Veszprémbe mentünk haza. Igazából úgy vagyunk külön kasszán, hogy közös a kassza, mert valójában amink van, az a kisfiunké. Ebből sosem volt vitánk egymással

írta meg a Blikk Lékai-Kiss Ramóna szavait, aki szerint Máté a racionálisabb, ő sokszor inkább az a lazább, “carpe diem” típus, amit viselkedése is elárul a Sztárban sztár! című műsorban. Rami ugyanis előszeretettel kacérkodik a fiú előadókkal, de férje persze tudja, hogy csak viccel.

Azért azt már mondta, hogy a következő élő adásra bejön, körülnéz, megmutatja magát. De – a viccet félretéve – akikkel dolgozom, szerencsére jól ismerik Mátét is, ebből nem alakulhat ki féltékenykedés

– mesélte Rami, aki számára mindig a család az első, ő és férje nagyon boldogok együtt és azt sem bánnák, ha érkezne lassan a kistesó a családba.