ByeAlex kiborult egy futárszolgálat miatt

Ország

Durván kiosztott egy futárszolgálatot ByeAlex. Enyhén szólva nincs megelégedve a céggel, akiket le is pancserezett.

Többszörös összetűzésbe került egy futárszolgálattal az énekes, aki Facebook-oldalán számolt be arról, hogy milyen kellemetlen dolog történt vele – írja a Blikk.

Az X-Faktor szókimondó mentora alig várta már, hogy átvehesse a csomagját, de sajnos ez nem ment egyszerűen. Kétszer is meggyűlt a baja a futárszogálattal, kétszer is kiírta magából dühét.

…nem lehet bankkártyával fizetni. csak kp… az 2022! Egy rég kifizetett csomagomra várok a vámolás miatt, és a rá kiszabott felárakat (plusz kb. 40 ezer ft!) nem tudom bankkártyával fizetni, mire a 2 hetes balf*szkodás meg word dokumentumok (2022 van amúgy) töltögetése, screenshotolások és telefonálgatások után megérkezne VÉGRE…sajnos én az a csávó vagyok, aki nem tart magánál általában kp-t… (max keveset)… tudom. van rá “okos” magyarázat és én várok sokat

– írta első posztjában ByeAlex, majd tegnap folytatta:

ti a legnagyobb pancserek vagytok! Nem lehet nálatok bankkártyával fizetni… azt már megemésztettem 2 napja…Ezért KÜLÖN elmegyek ATM… veszem le a lóvét… ma jön a futár ismét és NEM TUD VISSZAADNI 2500 ft-ot; az MI?

ByeAlex akár rá is hagyta volna a 2500 forintot, mert nem sóher, de ennek a cégnek nem szeretett volna kedveskedni. Szerinte kellemetlen helyzetbe hozza a cég a rendelőt és a futárt is.