Ezért tűnt el Alee

Ország

Egy ideje nem posztol Alee a közösségi médiában. Kiderült, nincs a legjobb formájában.

Az X-Faktor nyertesének gyorsan beindult az élet, sikert sikerre halmozott, hirtelen jött népszerűségének köszönhetően pedig a lányok és nők kedvencévé vált, elmondása szerint 17-18 éves fiatal lányok és többgyermekes édesanyák egyaránt felkínálták magukat neki.

Az X-Faktor győztese most azonban láthatóan nem a legboldogabb időszakát éli, közösségi oldalán mesélt arról, hova tűnt a korábbi nagy pörgés, az új dalok kiadása, a sok poszt – vette észre a Blikk. Alee magyarázatot adott eltűnésére követőinek.

Posztoltam párat nektek, letudtam a kötelezőket, de ezentúl semmi, talán csak igyekeztem azt mutatni, minden rendben, boldog vagyok és csinálom, amit kell. Sajnos ez teljes egészében nincs így. Hatalmas utat jártam be, de ez még semmi, ez csak egy kezdet, írom a zenéket, kipróbálok új dolgokat, de keresem magam. Akármennyire céltudatos vagyok, akármennyire ott vagyok fejben, ez egy hatalmas változás az életemben, ami kihat rám mentálisan. Nem fog széttörni a nyomás, nem futamodok meg, nem tűnök el.

– írta Alee, aki megköszönte rajongóinak, hogy mellett állnak és tombolnak a koncertjein. Megígérte, ezután egy olyan Aleet fognak kapni, aki azt csinálja, amit szeret, csak kellett neki egy kis idő, hogy visszataláljon önmagához, hogy mentálisan rendbe tegye a múltját és a jelenét is.

Veletek maradok, és csinálom amihez a legjobban értek, magamat adom és zenélek, leszarva a negatív embereket és a negativitást magam körül

írta a fiatal előadó.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Alex Balázs (@alee__music) által megosztott bejegyzés