Csuti

Csuti: “A lelkem összetört”

Ország

Nem csitulnak a kedélyek a “Kulcsár Edina-ügyben”. Amíg ő új párja mellett szerelmesebb, mint valaha, férje Csuti teljesen összetört.

Kulcsár Edina volt férje, Szabó András Csuti még elképzelhetetlennek tartja, hogy a történtek fényében tovább lépjen egy új kapcsolatba – írja a Bors. Csuti a lapnak elmondta, egyre több olyan dolog lát napvilágot, aminek feldolgozásához még időre van szüksége.

Ez az időszak rendkívül nehéz és sok ideig tart amíg ezt feldolgozom, pont ezért nem szeretnék most nyilvánosan beszélni a legmélyebb érzéseimről. A lelkem összetört, de van két gyerekünk, így miattuk erős vagyok

– nyilatkozta a lapnak Csuti, aki csalódott, hogy nem tudják diplomatikusan intézni válásukat, elsősorban a gyerekeik miatt. A lap Edinát is megszólaltatta, akit nagyon zavar, hogy ő lett a történet negatív szereplője.

Sajnálom, hogy sok ember csak a médiából tájékozódik, mert nyilvánvalóan, aki nem ismer minket egyáltalán nem látja, hogy mi a valódi igazság. Szeretnék egy kicsit eltűnni, visszahúzódni, amíg lecseng ez a történet. Nem szeretnék részt venni a sárdobálásban

– mondta Kulcsár Edina, aki néhány nappal válása után jelentette be, hogy életében nem volt még olyan szerelmes, mint most G.w.M-be. Csuti ezzel szemben hallani sem akar új kapcsolatról, egyelőre még magában szeretné helyrerakni a dolgokat, messze van még neki, hogy más felé nyisson.

Nagy Melanie is jól énekel, de G.w.M neki soha nem írt dalt