Pszichológushoz fordul Kulcsár Edina a Nyerő Páros miatt

Ország

A játékban nagyon sokszor bántották Kulcsár Edinát és Csutit, amit Edina azóta sem tud feldolgozni. Szakember segítségére lesz szüksége a szépségkirálynőnek.

Kulcsár Edina és párja, Csuti nemrég estek ki a Nyerő Páros című RTL Klubos műsorból. Edina a Fókuszban mesélt arról, milyen mély nyomokat hagyott benne az a sok bántás, amit a többiektől kaptak.

Pataki Zita például olyanokat mondott neki, hogy nem elég mély a kapcsolata Csutival és szerinte haldoklik a házasságuk.

Ezek az emberek fogták magukat, és öt perc alatt bombázták le az összes falat, amit én éveken keresztül építettem, és nekem jó volt

– írta meg Edina szavait a 24.hu. Kulcsár Edina így folytatta:

Azóta nem hevertem ki, olyan lelki sebeket okoztak nekem, hogy biztos, hogy szakember segítségét kell kérnem egyébként. Nem azt mondom, hogy hú, de nagy problémáim vannak, de szerintem nem szégyen, ha valaki felvesz valakivel egy ilyen kapcsolatot és segítséget kér.

Csuti is nagyon furcsának tartja, hogy felnőtt emberek így tudják bántani egymást, nem érti, miért jó, hogy föld alá tiporják valaki lelkét.