Megszületett a legkisebb Berki

Ország

Vége a napok óta tartó izgalomnak: megszületett Berki Krisztián és Mazsi kislánya, amit tényleg élőben közvetített a pár.

Az egyedülálló fizetős műsor péntek hajnalban véget ért. Csütörtök éjjel Mazsi vajúdni kezdett, amit a fizetős nézők végig is nézhettek.

Medencés lazítás, majd több vizsgálatot követően az orvos azt javasolta, kezdjék meg a császármetszést megelőző érzéstelenítést. Erre az időre a kamerát ki kellett kapcsolni. Nem sokáig tartott a szünet, Berkiék pár perccel később egyenesen a szülőszobából jelentkeztek be. A kamera és a nézők testközelből követték végig, ahogy a kismamát felkészítik az orvosok a beavatkozásra, tesztelik rajta az érzéstelenítő hatását, majd megkezdődött az operáció – írja a Blikk.

Mazsinak nagy fájdalmai voltak, Berki Krisztián azonban végig mellette ült és próbálta őt azzal nyugtatni, hogy mindjárt kint lesz a baba. Így is lett, pár perccel éjfél után született meg a legkisebb Berki, Berki Emma. A kislány 3200 gramm és 56 cm, aki ezt tippelte Berkiék játékán, most izgulhat, mikor kapja meg a 100 ezer forintot.

Berki Krisztián Instagram-oldalán még nem számolt be a kislánya születéséről, egyelőre csak azt látjuk, hogy megerősítette: megkezdődött a szülés, amire egy percen belül 32 ezren reagáltak és kezdtek el élőben követni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Berki Renáta (@berkimazsi) által megosztott bejegyzés