Balázs Klári és Korda György

Bíróságra megy Balázs Klári és Korda György: kéz alatt árulják dalaikat

Bulvár Ország

Illegálisan kereskednek Balázs Klári és Korda György koncertfelvételeivel. A pár jogi útra tereli az ügyet.

Két éve működik egy csoport, melynek tagjai videóra rögzítik az énekes házaspár majd minden koncertjét, a felvételeket pedig pénzért árulják. A Klárikáék szerint szervezetten működő elkövetők ellen nem könnyű még a jog eszközeivel sem fellépni – írja a Bors.

Balázs Klári és Korda György azt érzik, hogy a nevüket felhasználva csapják be a rajongóikat. Balázs Klári közösségi oldalán írta meg, hogy tudomásukra jutott, hogy minden koncertjüket videóra veszi egy több tagból álló csoport, majd a felvételeket később értékesítik. Ez jogsértő, nemcsak rájuk nézve, de a jogvédő irodák felé is.

Mi ezekhez az anyagokhoz a nevünket nem adtuk és nem adjuk! A minőségért és semmi egyébért felelősséget nem vállalunk! Kérjük, akik ilyen DVD-t vagy CD-t vásárolt nálunk ne reklamáljanak

– írta Balázs Klári, aki a lapnak elmondta, hogy nem azzal van a baj, ha valaki a koncertjeiken saját részére emlékbe készít fotókat és videókat, nem ez ellen tiltakoznak, hiszen ez természetes. Az azonban, hogy valaki anyagi haszonszerzés céljából rögzít felvételeket, az törvényt sért.

A napokban kaptam egy fülest, hogy kéz alatt árulják a koncertfelvételeinket. Pár ezer forintot kérnek egy nagyon rossz minőségű, remegő kézzel felvett anyagért, de sajnos még így is vannak olyanok, akik szívesen megveszik. Őket sajnálom igazán! Mert nem azt kapják a pénzükért, amit érdemelnének

– mondta az énekesnő, aki férjével együtt ügyvédhez fordultak az ügy miatt.

Fotó: Facebook