Egy pár lehet Szabó Zsófi és Shane Tusup

Ország

A hazai celebek már tényként beszélik: egy párt alkot Szabó Zsófi és Shane Tusup. Ami biztos, nyíltan flörtölnek egymással.

Kapcsolatukról egyelőre csak a közösségi médiában megjelent posztjaik árulkodnak. Szomorkodhat szegény Fluor Tomi.

Szabó Zsófi év elején jelentette be, hogy öt év után elválik férjétől, Kis Zsolttól. Bár próbálták megmenteni a házasságukat, nem sikerült. Zsófi a “sportba menekült”, a futás szerelmese lett. Edzések közben új barátokat is szerzett, akikkel a közös téma a sport volt.

Így került képbe Shane Tusup háromszoros olimpiai bajnok úszóedző is, aki idén kezdte el követni a csinos színésznő Instagram-oldalát. Shane érdeklődése akkor még pusztán baráti volt, Hosszú Katinka volt férje 2019 óta boldog párkapcsolatban élt az amerikai szerelmével, Courtney-val, akivel a tengerentúlon ismerkedtek meg. A kapcsolatuknak váratlanul lett vége a nyár végén – írja a Borsonline, akik azt is kiszúrták, Tusup egyre többször küld udvarlós üzeneteket Zsófinak, amire mindig válaszolt is a műsorvezető.

Szabó Zsófi és Shane Tusup nyílt flörtölésbe kezdtek néhány héttel ezelőtt. Zsófi egyik friss fotóján vizes hajjal látható, melyhez ezt írt az úszóedző:

Az úszás utáni, vizes haj határozottan nem áll neked rosszul.

Zsófi erre egy kérdéssel reagált:

Van bármi olyan, ami rosszul áll nekem?

Mire a válasz:

Őszintén, szerintem nincs olyan, ami ne állna neked jól, de óvatosnak kell lenned, hogy mivel egészíted ki a megjelenésedet. Fluor Tomi mellett állva például minden rosszul fog mutatni.

Ezzel Shane Tusup arra utalt, hogy az utóbbi időben nagyon sokan azt hitték, hogy Szabó Zsófi és Fluor Tomi között alakul valami. Lehet, hogy Tusup lesz a befutó?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Szabo Zsofi (@szabozsofi) által megosztott bejegyzés