Szabó Zsófi

Nem volt egyenes Szabó Zsófi útja az Álarcos énekes nyomozószékéig

Ország

Kiderült, Szabó Zsófi lesz az Álarcos énekes új évadának egyik nyomozója. Nem volt olyan egyszerű a dolga, mint hinnénk.

Az RTL Klub műsorának új, harmadik évada szeptember 5-én indul, két nappal ezelőtt derült ki, hogy kik lesznek az új nyomozók. Szandi, Nagy Ervin és Fluor Tomi mellett Szabó Zsófi fogja kitalálni, vajon kiket rejtenek az álarcok. Annak ellenére, hogy Szabó Zsófi korábban az Álarcos énekes háttérműsorát vezette, meg kellett küzdenie a székéért.

Zsófi a Fókusznak nyilatkozott arról, milyen út vezetett el a nyomozószékig:

Szerintem nagyon fontos a kémia a négy nyomozó között és ez nem csak szerintem van így, hanem a műsor készítői szerint is. Rengeteg casting volt a finishig. Egy idő után már nagyjából tudtam, hogy valamennyire biztos a helyem, de még mindig kellett mennem, mert annyira fontos volt, hogy ki kivel passzol, úgyhogy a végső négyes tényleg egy olyan négyes, ami remélhetőleg nagyon sok szórakoztatást fog okozni a nézőknek

– mondta Szabó Zsófi.

Az új csapat tehát megvan, Szandi, Szabó Zsófi, Nagy Ervin, Fluor Tomi, na és persze az énekesek szereplésével szeptember 5-én vasárnap indul az Álarcos énekes új évada, a műsorvezető ezúttal is Istenes Bence lesz.