Gelencsér Timi Palik Lászlóról: szeretném, ha boldog lenne

Ország

Futótűzként terjedt el a médiában, hogy Palik László fiatal szerelme az Exatlon Hungary egyik szereplője.

Gelencsér Tímea rögtön gyanúba is keveredett, sokan úgy vélték, csakis ő lehet az, akiről pletykálnak a bennfentesek.

Hetekkel ezelőtt robbant a bomba, hogy 16 év házasság után válik Palik László és Marsi Anikó. Előbb Marsi Anikóról, majd néhány nappal később Palik Lászlóról is kiderült, új szerelmük mellett vigasztalódnak. Palik Lászlóról ráadásul azt rebesgették, hogy egy nagyon fiatal lánnyal, az Exatlon egyik szereplőjével jött össze.

2019-ben indult el az Exatlon Hungary Palik László műsorvezetésével, a sportvedélkedőből, melyet Dominikán forgattak, már három évadot is leadott a TV2. Sokan Gelencsér Timire, az Exatlon Hungary első évadának szereplőjére gyanakodnak, aki a műsor második és harmadik évadában riporterként tért vissza.

A Ripost vette észre, hogy Timit közösségi oldalán az alábbi kérdésekkel “zaklatják”:

“Te vagy Palik Laci új barátnője?”, “Lacival mióta vagytok együtt?”, “Lehet ez illetlen: Te vagy együtt Palik Lászlóval?”, “Kérlek, mondd, hogy nem te vagy együtt Palik Lacival?”

– ilyen üzenetekkel bombázták a 27 éves szépséget.

Timi végül reagált a kérdésekre, és ezzel véget vetett a pletykáknak:

Nem. Viszont mivel Lacival 3 éves nagyon jó munkakapcsolatban, barátságban vagyunk, én szeretném, ha boldog lenne.”

Idő közben kiderült a nagy rejtély: az Exatlon Hungary stábtagjai elárulták, hogy Cservenák Alexandráról van szó, ő Palik László új szerelme! Cservenák Alexandra az Exatlon második évadának szereplője volt, a stáb tagjaként pedig részt vett a harmadik évad készítésében. A személyi edzőként és gyerekek táboroztatásával is foglalkozó Alexandra 30 évvel fiatalabb Paliknál.