Tízméteres meggyfa ágai szakadtak a tetőre Hajdúböszörményben

Helyi hírek

Egy tízméteres meggyfa két ága egy ház tetőszerkezetére hasadt szerda délután Hajdúböszörményben, a Külső-Fehértói úton. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók eltávolították az ágakat láncfűrésszel – tette közzé a megyei katasztrófavédelem. Papp-Kunkli Nóra tűzoltó főhadnagy több eseményről is beszámolt a megyéből.

Tegnap délelőtt Berettyóújfaluban, a Vadaskert és a Juhász Gyula utcában a nádas égett. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók vonultak, akik kéziszerszámokkal oltották el a nádas tüzet.

Hajdúhadházon, a Gárdonyi Géza utca végében fél hektáron égett a száraz avar és gaz. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal és egy vízsugárral oltották el a lángokat.

Püspökladány és Sárrétudvari között a nádas égett a csatorna parton. A püspökladányi hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat.

Egy akácfa ketté tört szerda este Debrecenben, a Sárvári Pál utcában. A gyalogos forgalmat és parkoló autókat veszélyeztetett. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

Késő este egy lakatlan épületben keletkezett tűz Hajdúböszörményben, a Nagy-Bocskai szőlő dűlőben. Az épületben nagy mennyiségű hulladék égett, melyet a hajdúböszörményi és a debreceni hivatásos tűzoltók három vízsugárral oltottak el.