Folytatódik Havas Henrik és Baukó Éva botránya

Ország

Folytatódik a botrány, nem úszta meg a bírósági procedúrát Baukó Éva (37)! Havas Henrik (71) új többmilliós személyiségi jogi pert indított a modell ellen. – írja a Blikk.hu.

Havas Henriket 2017-ben többen is szexuális zaklatási ügyben vádolták meg. A mostani ügyben az alperes lesz Baukó Éva, aki a műsorvezetőt szintén megvádolta.

Havas Henrik nem volt a főnöke, és nem is zaklatta Baukó Évát – Havas Henrik ügyvédje szerint ezt szeretnék bebizonyítani abban a peres eljárásban, amelyet a műsorvezető az őt 2017-ben szexuális zaklatással megvádoló Baukó Éva ellen indított.

A valóságshow-szereplő azt állítja, hogy Havas Henrik személyi asszisztenseként dolgozott, és a műsorvezető zaklatta, sőt meg is zsarolta.

Havas akkori munkaadója, az ATV belső vizsgálatot indított az ügyben, majd úgy döntött, hogy nem hosszabbítja meg a műsorvezető 2017. december 31-én lejáró szerződését.

Havas Henrik az ATV ellen már indított egy polgári pert, amelyben tanúként beidézték Baukó Évát, aki azonban a műsorvezető állítása szerint egyszer sem jelent meg a tárgyalásokon.

(Blikk)