Intézd csomagküldésedet kényelmesen a GLS csomagpontok segítségével!

Ország

Kényelmes és praktikus csomagküldési lehetőséget keresel? Válaszd a GLS szolgáltatását, mellyel házhoz jön a futár és egy tetszőlegesen kiválasztott csomagpontba kézbesíti a küldeményt. Kedvező megoldás nemcsak a feladó, de a címzett számára is. Ráadásul a felvételtől számítva akár egy munkanapon belül kiszállítják a csomagot, így jó választás lehet sürgős küldemény esetén is. Ebből a cikkből kiderítheted, hogy hogyan rendelheted meg a legegyszerűbben ezt a szolgáltatást, és természetesen egy kis ismertetőt is olvashatsz róla.

Rendeld meg a GLS szolgáltatását a legkényelmesebb módon!

Ha a legkényelmesebb módot keresed belföldi csomagod feladására, a Csomagnet.hu kitűnő választás lehet számodra. Nem kell cipekedned, nem kell sorban állnod, még csak ki sem kell mozdulnod otthonról. A kényelem mellet sok időt is spórolhatsz az átlátható, felhasználóbarát feladási felületnek, illetve az online díjkalkulációnak köszönhetően. Az utóbbi segítségével egy helyen összehasonlíthatod a GLS különböző szolgáltatásainak a díját, így egyszerűen megtalálhatod a számodra legkedvezőbb ajánlatot. 

Ha a Csomagnet.hu segítségével intézed csomagod feladását, a címkézéssel sem kell bajlódnod. A megadott csomagadatok alapján automatikusan létrejön egy, melyet a futár ragaszt majd rá a csomagra. A címke nyomtatása sem a te feladatod. 

A csomagfeladás folyamata

Először válaszd ki a címzett számára legideálisabb GLS csomagpontot. Nem lesz nehéz feladat ezt megtalálni, ugyanis országszerte több mint 800 pont található. Ha ezzel megvagy, add meg a szükséges paramétereket, válaszd ki a megfelelő szolgáltatást, majd néhány kattintás, és már meg is vagy! A GLS futár házhoz megy majd a küldeményedért, a hét bármelyik munkanapján. Fontos, hogy figyelembe vedd, hogy a GLS 40 kg-os súlyhatárig szállít csomagokat!

A szolgáltatások díjának kiegyenlítésére biztonságos online fizetési lehetőségeket biztosít számodra a Csomagnet.hu (banki átutalás, bankkártyás fizetés). Ha utánvéttel adod fel a csomagodat, az összeg a kiegyenlítést követő két munkanapon belül érkezik meg a számládra. 

A GLS csomagpontok előnyei

A GLS által nyújtott szolgáltatás nemcsak színvonalas, de gyors is. A felvételtől számítva akár egy munkanapon belül kiszállítják küldeményedet a kiválasztott GLS pontba. A címzett értesítőt kap a csomag érkezéséről, melyet hét napig vehet át. Az átvételt könnyen hozzáigazíthatja a napirendjéhez, ugyanis a GLS csomagpontok hosszú, rugalmas nyitvatartással rendelkeznek. Sok esetben hétvégén és munkaidőn kívül is el lehet menni a küldeményért. Ha utánvétes csomagról van szó, az ellenértéket nemcsak készpénzzel, hanem bankkártyával is kiegyenlítheti a címzett.

Válaszd ki a megfelelő GLS csomagpontot, és add fel a csomagodat percek alatt a Csomagnet.hu segítségével!