Bemutatjuk a debreceni Macskávézó cicáit

Helyi hírek

Országos híre lett a helynek, miután az egyik macskát egy kisgyerek bántalmazta.2020. október 27-től kávézónk nem tudja fogadni a 8 év alatti gyermekkel érkező családokat!

közölte Facebook-oldalán a különleges, macskás élményt nyújtó debreceni kávézó.

Az utolsó csepp a pohárban a poszt szerint az volt, amikor “doktor szülők” kislánya ledobta a lépcsőről az Oszkár nevű cicát. A család felszólítás ellenére sem volt hajlandó távozni.

Azért voltunk eddig bizakodóak és türelmesek, mivel tapasztalatunk szerint 10 szülőből 8 felelősségteljesen viselkedik és kontrollálja a csemetéjét, azonban nekünk a cicáink a legfontosabbak, és nem fogjuk kitenni őket az esetleges sérüléseknek.

Artúr

Tíz macska dorombol a vendégek között

Franciska

Egy forró ital erejéig betértünk a debreceni Macskávézóba, hogy megismerjük a nevezetes cicákat. A szőrös jószágok tízen vannak, és többüket menhelyről, vagy családtól fogadtak örökbe.

Oszkár és Elemér

A kávézó nagy népszerűségnek örvend, így előre kellett asztalt foglalnunk, ezáltal 1 órát tölthetünk el a cicusok társaságában. 

Elemér
Elemér

Természetesen mindezt a járványügyi szabályoknak megfelelően, tehát belépéskor kötelező a kézfertőtlenítés, valamint a maszk viselete. De ez nem zavarta a cicákat, ugyanolyan játékossággal fogadtak bennünket és a többi vendéget is.

Gizike

Fontos, hogy nem szabad felvenni a macskákat, ettől függetlenül sokszor ők azok, akik hozzánk bújnak, vagy akár az ölünkbe is ülnek, míg mi a kávénkat fogyasztjuk, e mellett tilos etetni őket, viszont e szabályok betartásával kellemes időt tölthetünk el a helyen, ahol a cicák egészségére és a tisztaságra is nagy figyelmet fordítanak.

Turbó Rudi

Azoknak is tökéletes hely ez, akiknek nem tarthatnak otthon macskát, ők is feltöltődhetnek a cicák társaságában, mely megnyugtató, akár terápiás hatással is bír.