Így válassz fehérneműt Valentin-napra!

Ország

Legyen szó a tökéletes Valentin-napi randiról, egy csajos buliról vagy akár egy otthon töltött estéről, a kényelmes és jól kiválasztott fehérnemű még felszabadultabbá teszi az ünneplést. A Women’secret most segít, bárhogy is töltöd a szerelmesek ünnepét, megtaláld az ideális és kényelmes darabot.

Étterem kicsit másként

Ha a Valentin-napi hagyományok híve vagy, egyértelmű, hogy neked ez a nap a romantikus programokról szól, egy kis változatosság azonban sosem árt! Menő éttermek helyett próbáljatok ki egy lakáséttermet, virágcsokor helyett pedig kérj egy cserepes orchideát, amivel nem csak a környezetedet véded, de 4 napnál tovább gyönyörködhetsz benne. Fehérnemű terén pedig a szenvedélyes darabokat ajánljuk: a Women’secret cseresznyepiros csipke félbralettje egyszerre csinos és kényelmes, áttetsző részleteinek köszönhetően pedig kifinomult választás az alkalomra.

Randi a lakásban

Nem muszáj kimozdulnotok a házból ahhoz, hogy emlékezetes legyen az estétek! Főzzetek közösen, majd elevenítsétek fel a legjobb pillanataitokat és készítsetek új emlékeket: például mókás közös fotókat, amelyeket aztán bekeretezve még a falra is kitehettek. Garantáltan nem marad el a nevetés! Az otthoni romantikázáshoz mi az egyszerűen kényelmes, de szexi darabokat ajánljuk: például a Women’secret klasszikus csipke felsőrészét egy izgalmas pántrészes, áttetsző bugyival.

Barátnőkkel hajnalig

Ki mondta, hogy lejárt az ott alvós bulik ideje? – főleg, ha olyanok, mint Blair Waldorfnál… A legjobb barátnőiddel szervezzetek egy szuper estét szatén köntösökben, arcmaszkokkal és koktélokkal, aztán ha eleget készülődtetek, csapjatok egy hatalmas bulit! A csajos estén lépj ki bátran a komfortzónádból és válassz merész, fekete darabokat: csipkés bralettet vagy áttetsző részletekkel díszített melltartót, és tedd még különlegesebbé egy érzéki combfixszel!

A Women’secret legújabb Valentin-napi kollekciójában hímzett virágokkal díszíti a fehérneműit, illetve áttetsző részletekkel kombinálja a szofisztikált, elegáns hatás elérése érdekében. A különleges naphoz a legszenvedélyesebb színek illenek, így érzéki cseresznye vörös és ellenállhatatlan fekete fazonokkal is találkozhatunk a kínálatban. Emellett ebben az évben újdonságként a tüllt is beleépített a márka a legtöbb darabjába, ezzel érzékien merész sugallatot adva.