Drotár Adriennt megalázták, de nem adja fel

Helyi hírek

Néhány hete a Hajdúszoboszlói Városi Televízió jóvoltából ismerhette meg az egész ország Drotár Adriennt, a 2014-ben alakult Magyar Gazdák és Polgárok Pártjának országos alelnökét.A stúdióinterjú olyan kínosra sikeredett, hogy Drotár Adrienn az őt ért támadások miatt bejelentette, felhagy a politikusi ábrándokkal. A kritikák jelentős része jogosnak tűnt, hiszen egy parlamenti küszöb átlépésére törekvő párt alelnökétől talán nem túlzott elvárás, hogy összetett mondatokban is meg tudja fogalmazni álláspontját. Helyette kaptuk például ezt:

Mi a fene az a “ponzor”? És mi ez a mondat?

 

A párt céljaival kapcsolatban nagyvonalakban az hangzott el, hogy

a fiatalokat fellendíteni, és kiszedni a számítógépek, telefonok elől, és sporteseményeket, táborokat szervezni.”

Úgy tűnik, a fiatal szoboszlói politikusnőt mégsem sikerült eltántorítani, és újult erővel, immár a párt országos vezetőivel együtt vágott neki egy újabb interjúnak. Szivák István, a párt elnöke, és Antal Imre alelnök játszotta a szárnysegéd szerepét.

Szivák elmondta, Adriennt “nemtelen támadások” érték, de biztosította róla, hogy aki a közéletben benne van, annak bizony számolnia kell ilyesmivel. Nem fogadták el Drotár lemondását, hiszen egy ilyen fiatal, aki “tenni akar az országért és nem megy el”, igazi érték.

Szivák István fontosnak tartotta megjegyezni, hogy a pártból senki nem részesedik nyereséggel, hisz mindenki a saját pénzét rakja bele.

Drotár Adrienn elmondta, meglepődött, hogy mennyi negatív kritikát kapott, de azért jöttek szép számmal pozitívak is. De úgy érzi, maradnia kell, mert “tenni kell a hazáért és az emberekért”:

Én az egyszerűségemmel akarom megmutatni az embereknek azt, hogy tudok segíteni. Bakizok, nem vagyok tévésztár, a lámpaláz természetes

– foglalta össze Drotár a kritikák méregfogát, melyet most megpróbált kihúzni.

Az interjú itt tekinthető meg (11:12-től kezd beszélni Drotár Adrienn):