Kábítószerrel kereskedett Debrecenben – videóval

Rendőrség

Debrecen, Karácsony György utcában a nyomozók 2016. október 5-én 16 óra 30 perc körül észrevettek egy gyanúsan viselkedő férfit, aki a rendőrök láttán a Víztorony utca irányába elfutott. A többszöri felszólítás ellenére a férfi nem állt meg, őt a nyomozók utolérték, elfogták és igazoltatták. A helyi lakos ruházatában több mobiltelefont, nagy mennyiségű készpénzt és több alufóliába csomagolt kábítószergyanús növényi származékot és fehér port találtak. A gyanú szerint Sz. Tamás az elfogása előtt néhány perccel kábítószert adott el a városban. A rendőrkapitányságra előállított 37 éves debreceni férfit a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették.

Az Sz. Tamásnál tartott házkutatás során a rendőrök a hűtőben és a kamrában elrejtve több befőttes üvegben összesen 210 gramm kábítószergyanús fehér port és 314 gramm zöld növényi származékot találtak és foglaltak le.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya – igazságügyi szakértő bevonásával – kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a debreceni férfival szemben.